Gratis verzending naar Nederland & België!

Bestelling & Levering

Covid-19 kan er voor zorgen dat sommige bestellingen kunnen afwijken van de standaard verzendtijden. Wij vragen u hier rekening mee te houden mocht uw pakket later dan verwacht aankomen. Wacht met geduld af, mocht u uw bestelling na een maand nog niet binnen hebben. Neem dan contact op met de klantenservice via info@zadaro.nl. Wij doen ons best u te helpen en een goeie ervaring op onze website te geven.

Bestelling en Levering

Wij van Zadaro hechten veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen wij onze producten voor zo goed mogelijke prijs aanbieden.

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 7-20 dagen.

GRATIS verzending

De verzendkosten van uw producten nemen wij voor eigen rekening. Al onze producten worden dus GRATIS opgestuurd. er is geen minimaal bestelbedrag voor nodig.

Vragen over je bestelling?

Vragen over je bestelling? De kans is groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina en kijk of je vraag daar tussen staat.

Gratis verzending

Wij zorgen voor gratis verzending door heel Nederland en België!

Klantenservice

Wij waarderen onze klanten en zijn dus 24/7 per mail te bereiken!

Veilig betalen

Met Ideal, Bancontact, Paypal, KBC, Belfius en Creditcard

100% Garantie

Ben je niet tevreden over je bestelling? Je kunt bij ons 14 dagen eenvoudig retourneren